Winkelwagen  

product (leeg)

Nieuwsbrief

Bedankjes in a Box ...

                                     Sharing a Special Moment

 

 

Op zoek naar het stijlvolste bedankje? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Kijk ook voor cadeaus voor Huwelijk, Vrijgezellenfeest, Jubileum, Geboorte, Baby Shower, Doopsel, Communie, Verjaardag, Retro Kindercadeaus en Kindermeubeltjes (merk J.i.P.) op www.BedankjesInABox.nl

 

Wat is een bedankje?

Bedankjes, de kleine presentjes die u uw gasten mee geeft als aandenken aan uw feestelijke gebeurtenis. 


Bedankje nodig... om uw speciale moment en dag indrukwekkend af te sluiten?

Welke speciale dag ben jij aan het plannen? 

De bruiloft of huwelijk, 1 jaar getrouwd, zilveren bruiloft, gouden bruiloft, jubileum, geboorte, doopsel, baby shower, kraamfeest, besnijdenis of verjaardag. Bij deze speciale dag, horen speciale gasten. Je gasten zullen je verassen met de mooiste cadeaus.

Ook jij kan je gasten verassen met een bedankje! Een bedankje als dank voor hun aanwezigheid, gezelligheid, hulp en/of geschonken geschenk. Je gasten zullen verbluft zijn als zij ook een cadeautje meekrijgen aan het einde van de dag of avond. Jij wilt toch ook dat je gasten een positief gevoel aan dit speciale moment overhouden!?! De bedankjes worden vaak bewaard in de woonkamer, waardoor jouw gasten vaak aan jou, de bruid en bruidegom, de baby, de jarige of het zoveel jaar getrouwd stel zullen denken. 

 

Een bedankje wordt per moment of feest vaak anders genoemd

Tijdens de geboorte wordt er gesproken over een geboorte suiker. Tijdens het trouwen spreekt men over bruidssuiker. Voor de doop wordt de voorkeur gegeven aan de doopsuiker zelf maken. 

 

Bedankjes voor Jubileum

Bedankjes kunnen in allerlei vormen, kleuren en materialen gemaakt worden. Speciale bedankjes of suikers voor jouw jubileum maken het verschil tijdens jouw zilveren bruiloft of gouden bruiloft! Op onze website vind je speciale opzetstukjes met 25 jaar getrouwd, 50 jaar getrouwd en 60 jaar getrouwd. 

                                         bedankje jubileum 25 jaar getrouwd        bedankje karton doosje 25 jaar getrouwd

                                         bedankje taart 25 jaar getrouwd            bedankje 25 jaar getrouwd

 

Voor de kinderen of een Winnie de Poo fan hebben we ook een bedankjestaart met een kartonnen doosje met Winnie de Pooh. 

                                    

 

 

                        bedankje tulle      Gaan jullie trouwen?          tulle bedankje

En weet je niet welke huwelijksbedankjes voor jullie bruiloft gaat meegeven? Dan kan je op onze website bruiloft iedeeën opdoen!

De bruiloft is een grote happening, waar vaak veel geliefde mensen aanwezig zijn. Voor enkele gasten zijn jullie bezig met bedank teksten en voor andere aanwezigheden is het de vraag hoe je hen gaat bedanken. Een bruidssuiker of ook wel bruiloft- of trouwbedankje genoemd, is een goedkope en simpele oplossing.

De bedankjes kunnen gemaakt worden met suikerbonen en tulle. Of je kan gebruik maken van doosjes, zodat je een BedankTaart kunt maken. 

 

                      bedankje hart      bedankje wijnstopper

 

                                   bedankje taart bruiloft     bedankje taart huwelijk

 

 

Komt binnenkort de ooievaar langs? 

Wij hebben erg leuke en schattige bedankjes voor iedere gelegenheid om extra aandacht te geven aan uw baby!  

Bij een bedankje voor de geboorte van een baby wordt vaak de kleur roze en blauw gebruikt. Dit wil niet zeggen dat onze baby-bedankjes niet in andere kleuren verkrijbaar zijn! Onze bedankjes zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Zoekt u een bepaalde kleur, neemt u dan contact op via het contactformulier. 

 

Geboorte van de baby!

Een hele blijde en spannende gebeurtenis voor de hele familie. Geef daarom een aandenken aan de gasten voor de geboorte van jullie baby. Een leuk bedankje  opgemaakt in tule of een bedankjestaart.

 

                           bedankje tulle flesje

                           bedankje taart ooievaar  bedankjes taart kristal speen beer

 

Wilt u de bedankjes niet zelf maken en wilt u kant en klaar geleverde bedankjes hebben, neemt u dan via het contactformulier contact met ons op!