Winkelwagen  

product (leeg)

Nieuwsbrief


Bedankjes in a Box ...

                                     Sharing a Special Moment

Kijk ook voor cadeaus voor HuwelijkVrijgezellenfeestJubileumGeboorteBaby ShowerDoopselCommunieVerjaardag,Retro Kindercadeaus en Kindermeubeltjes (merk J.i.P.) op www.BedankjesInABox.nl

 

Op zoek naar een bedank Taart? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

 

Ben je op zoek naar een special taart voor een huwelijk, geboorte, doopsel, verjaardag of ander speciaal moment. Kijk dan snel bij onze Bedank Taarten.

 

taart bedankje huwelijk bruiloftbedankje taart baby bedank taart Winnie de poobedankjes taart huwelijk

 

Naast de bekende bruidsuikers of doopsuiker met tule, zijn er ook bedank taarten. Wil je één keer geen standaard cupcakes trakteren of cake taart maken, kijk dan snel voor ideeën op onze website!

 
Door middel van kartonnen doosjes in de vorm van een taartpuntje kan je een taart maken. Elk doosje wordt voorzien van een leuke “persoonlijke” versiering. De doosjes kan je vullen met suikerbonen, gepoft rijstsnoepjes of chocolaatjes.

Op de doosjes kan je zelf een tekst plaatsen. Vaak wordt er een naam en een datum geplaatst. 

 

De taart kan verschillende lagen hebben. Dit is afhankelijk van jouw keuze. Hoe meer bedankjes, hoe hoger de taart. 

 

bedankje taart huwelijk     bedankje taart hoog huwelijk    


Je ziet op de foto's dat er een heuse bruidstaart opgebouwd kan worden.  Om de taart helemaal af te maken kan er bovenop de taart een mooie en bijpassende taarttopper komen.

Het aantal etages is afhankelijk van aantal doosjes.
standaard doosjes in de etages: Van 1 laags 24 doosjes. 2 laags met 50 of 62 doosjes, 3 laags met 100 doosjes, 4 laags met 154 doosjes, 5 laags met 186 doosjes of een 6 laags met 245 doosjes.
of in brede doosjes:  Van 1 laags 20 doosjes. 2 laags met 40 of 50 doosjes, 3 laags met 78 doosjes, 4 laags met 116 doosjes, 5 laags met 146 doosjes of een 6 laags met 192 doosjes.


Hieronder ziet u een aantal standaard taarten, het is ook mogelijk om een eigen taart samen te stellen. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.